Vrste angelov

Poznamo različne vrste angelov.Koliko poznate duhovni svet, ste ga mogoče raziskovali ali pa slišali o njem? Koliko so vam znani angeli? Ali veste, da obstajajo različne vrste angelov? Oziroma, vsi angeli imajo svoje naloge in se delijo po teh. Tako so pred nami duhovna telesa, ki predstavljajo pomemben učinek tudi v našem življenju, katerih modrosti, znanje, privilegije lahko izkoristimo. Seveda, pa je najbolj pomembno, da se z njimi povežemo preko oseb, katere imajo izkušnje in vedo, kaj počnejo. Saj ne želimo privabiti temačnih sil.

Tako se angeli delijo glede na naloge in poznamo angele ljubezni in svetlobe, pa angele razsvetljenja, modrosti in znanja. Zelo pomembno nalogo imajo angeli pravičnosti in angeli, kateri ljudem vlivajo harmonijo, sočutje, pogum, ipd. So tudi angeli, ki prebujajo našo notranjo moč, nas učijo kreposti. Tudi tisti, ki nam stojijo ob strani pri izpolnjevanju obveznosti, itd. Pomembno nalogo opravljajo tudi angeli, ki nam vlivajo zaupanje v Boga, itd.

Najbolj zanimivo je to, da so vsi ti angeli vse okrog nas, da so nenehno z ljudmi in opravljajo svoje naloge. Včasih se vprašamo, kako hitro se zgodi in  prebudi v nas sprememba, spremenimo mnenje, se naše počutje spremeni, itd. Mogoče pa ne pomislimo na to, da je za to odgovoren angel, ki nam pomaga.

Tako so vrste angelov tiste, ki dejansko določajo njihove naloge. Oziroma se po teh razvršajo v vrste. Katerega angela bi si najbolj želeli nenehno ob sebi in da bi nam stal ob strani? Vsakega pomalem, kajne? Pravzaprav odvsino, v kakšni situaciji se znajdemo. In prav angeli nam nikoli ne obrnejo hrbta in nikoli ne ostanemo sami. Ti so odgovorni za marsikaj kar se nam dobrega zgodi. Če želimo spoznati vrste, stopiti v stik z angeli in sprejeti njihova sporočila, je dobro, da nam pri tem pomaga medij, ki se spozna na to in točno ve, na kakšen način to storiti, da ne prebudi morebiti katerega drugega angela, ki pa ni tako prijazen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *