Ročne ure

Vedno znova iščem po spletu novosti, kaj je novega na trgu. In nedolgo nazaj sem našla zelo lepe ročne ure na RocneUre.si, takšne zelo posebne, nisem še videla takšnih zato so mi kar padle v oči. Videla sem eno ročno uro, ki izgleda kot zapestnica ali pa kot ura. Zelo zanimivo, saj ko pritisneš na nek gumb ob strani se ura v takšni rdeči barvi izpiše in ne kaže je skozi, saj ni navadna ura na kazalce, prikaže se samo takrat, ko pritisnemo gumbek.

Ne znam povedati kako zanimiva mi je bila ko sem jo videla. Pokazala sem jo tudi mojim staršem, fantu, prijateljem in vsem se je zdela zelo zanimiva. Ne morem verjeti kakšne vrste in oblike vse lahko nekdo izdela. Pa takšne zelo tanke ročne ure že obstajajo, za žensko roko zelo lepe majhne, pa večje za moške roke. Če že na primer nekdo ne nosi tega zato, da lahko pogleda na uro je super kot modni dodatek, če že ne druga. Tudi sama imam doma kar nekaj ur. Po navadi vedno uro pogledam na mobitel, kajti sem se že tako navadila, ker sem kar veliko na njem, vendar nosim pa vseeno uro, kajti kdaj in kdaj že pogledam na mojo ročno uro, vendar bolj jo imam kot modni dodatek kot pa za to, da venomer gledam nanjo.

Imam jih v kar nekaj barvah in modelih. Kakorkoli sem oblečena, vedno najdem uro, ki bo ustrezala mojemu videzu, in tako je tudi moj fant, kajti tudi on ima ogromno ur, in vedno sva usklajena kar mi je zelo všeč. To je zelo lepo, če nekdo skrbi za to, da izgleda lepo, ne pa da nič ne damo nase. Če lepo izgledamo nas že zaradi tega marsikdo lepo pogleda in si misli sam pri sebi, kako pa je ta punca/fant lepo oblečena, lepo izgleda, ima lepe modne dodatke in tako naprej. Zato le hitro v nakupe in poskrbite zase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *