Modne torbice

Modne torbice

Velika večina mladenk, žensk in žena je navdušena nad modnimi torbicami. Že majhne punčke z veseljem pokukajo v mamino torbico, si jo kdaj sposodijo, vanjo zložijo svoje stvari in so vesele, ko dobijo svojo prvo torbico, pa četudi to še ni vrhunec modnih torbic.

Kakšne so modne torbice? Vsekakor vsako leto drugačne. Ampak kar je pomembneje od tega, je to, da ima vsaka ženska svoj stil in svojo modno torbico, ki je zanjo in se z njo odlično počuti, jo lahko nosi vsakodnevno ali ob posebnih priložnostih.

Glede na to, da se bliža pomlad, bodo pokukale na planu ponovno vse živahnejše barve, s pisanimi vzorci ali cvetlicami in takšne bodo tudi torbice. Tudi materiali torbic bodo lahkotni, nekateri celo prosojni, pleteni, kvačkani, taki, ki dihajo. Za vse tiste, ki si drznete, boste lahko skupaj s celotnim stilom kombinirale tudi modne torbice, brez katere nobene ženska ne more.

Kakšne velikosti so modne torbice? Kakršnekoli. Odvisno od priložnosti in dela dneve. Za v službo in opravke so v večini uporabljene torbice srednjih in večjih velikosti, saj ženske v torbice shranjujemo vse mogoče in nemogoče stvari, v katerih le redko takoj najdemo tisto, kar iščemo. Za večerne izhode so primerne manjše torbice, v katero spravimo le najnujnejše. Kaj je najnujnejše, morate seveda presoditi same, odvisno od priložnosti, za katero torbico potrebujemo.

Še vedno so modne poštne torbice, ki jih damo čez ramo. Te so v večini tudi nekoliko večje, primerne za dnevne aktivnosti. Poštnih torbic se poslužuje predvsem mladina in mlajše ženske, medtem ko ima starejša generacija raje tiste za na ramo, ampak enostransko nošenje ali torbice, ki se jih nosi v rokah. Tudi te torbice so lahko različnih oblik, velikost in vzorcev. Večina jih ima tudi notranje predalčke in žepke, v katere lahko odložimo in shranimo ter imamo tako na dosegu roke, ko kaj iščemo. Seveda ne smemo pozabiti, v kateri predal kaj shranimo. Dobrodošla je zadrga, gumb ali magnet, ki prepreči morebitno uhajanje stvari iz torbice.

Najmanjše so še vedno tiste torbice, ki jih lahko elegantno nosimo pod pazduho ali kar v dlani, ki so kot take namenjene ob kakšni večerji ali plesu. Tudi to so modne torbice, le v najmanjši možni izvedbi.

Vsako letos prihajajo nove smernice in usmeritve na področju mode, tudi na področju modnih torbic. Nikakor ne bo narobe, če tega ne upoštevate, ker se v tem slogu ne najdete. In vsekakor ne boste spregledane, če boste posegle po novih modnih trendih. Še vedno velja, da nosite tisto, kar vam odgovarja in kar poudarja vaš slog, ne glede na to, ali je to sedaj in ali ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *