Modna torbica in čevlji

V letošnji pomladni in poletni modni sceni je zagotovo zelo velik poudarek na čevljih in modnih torbicah. V ospredju je retro stil, ki se nadaljuje iz lanskega leta in nas ponovno vrača v modo sedemdesetih in osemdesetih let prejšnjega stoletja.

Kot smo že povedali pa je poudarek predvsem na čevljih in torbicah. Prav zadnje imajo v svetu mode izjemne razsežnosti. Izbiramo lahko med velikimi, malimi, dizajnerskimi ali nakupovalnimi torbicami. Vračajo se nahrbtniki, ki so lahko zelo praktični, saj lih lažje nosimo in vanje spravimo več stvari, kot v navadno torbico.
Veliko žensk se srečuje s problemom kakšno barvo torbice izbrati. Trenutno so zelo ‘in’ torbice v nude odtenkih, ki so okrašene s kakšnim kovinskim dodatkom, kovicami ali z našitkom. Ker se vrača stil sedemdesetih so zelo popularne tudi modne torbice z resicami, ki lahko zelo preprostemu stajlingu dodajo piko na i. Lahko pa se odločite tudi za potiskano torbico, saj so predvsem cvetlični vzorci zadnji dve leti zelo v trendu.

Prav tako kot z modno torbico, boste lahko bile malce bolj drzne z izbiro čevljev. Nič ne bo narobe, če boste obule nogavice pod elegantnejše čevlje ali pa, če boste kombinirale elegantno oblekico s športnimi ali drugimi čevlji oziroma copati. Kombinacija športne elegance ni bila še nikoli tako zelo v modi, kot je sedaj. Tudi čevlji so lahko različnih potiskov in naj vas nikar ne bo strah mešati različne vzorce hlač z vzorci čevljev in te z vzorci torbic. Napovedujejo se tudi čevlji z debelimi podplati, rokerski gležnjarji, slip on sandali in sandali z vezalkami, ki si jih lahko ovijemo okoli gležnjev ali do kolen. Vaša modna torbica in kričeči čevlji bodo najbolj izstopali v kombinaciji s kakšno preprosto belo majčko v kombinaciji s kavbojkami z naramnicami ali pa preprosto oblekico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *