Hit letošnjega poletja so Borat kopalke

Bliža se poletje in z njim misel na dopust, ki ga najpogosteje preživljamo ob morju. S seboj bo potrebno odnesti tudi primerno opremo za kopanje, ki pa je ponavadi vsako leto nekoliko drugačna. Trendi se namreč spreminjajo, mi pa smo po večini radi moderni, zato jim pridno sledimo. Včasih pa si lahko privoščimo tudi kaj noro odbitega, nekaj, česar ne vidimo na vsakem koraku. Ste na plaži že kdaj uspeli videti koga, ki bi nosil znamenite borat kopalke ali mankini. Za takšen podvig je potrebna velika mera hrabrosti, ki pa jo marsikateremu moškemu ne manjka. Če poznate koga, ki bi take kopalke z veseljem oblekel ter se sprehodil po plaži, mu jih lahko podarite. Njegovo poletje bo zagotovo pestro in noro, kot še ni bilo do sedaj nikoli.

Lahko se odločite za stavo

Borat kopalke so poznane po vsem svetu. Nekateri so jih uspeli videti le v priljubljenem filmu, spet drugim pa je ta podvig uspel tudi v živo. Obstajajo namreč junaki, ki si upajo obleči Borat kopalke ter se z njimi sprehajati po plaži. Pogosto ljudje v njihovi bližini ne vedo, ali je to kak hec ali se je nekdo zares oblekel vanje. Ko gre za borat kopalke, lahko z nekom sklenete tudi primerno stavo. Naloga je dokaj zahtevna: sprehoditi se mimo ljudi na plaži in se delati, kot da ni nič posebnega. Če to komu uspe, lahko dobi primerno nagrado.

Borat kopalke po nizkih cenah

Borat kopalke so že navzven videti povsem drugačne od drugih vrst kopalk. Čeprav so tako posebne in zanimive, njihova cena še zdaleč ni visoka. V priljubljeni spletni trgovini, ki prodaja tudi kopalke Borat, jih lahko kupite že za dobrih deset evrov, in sicer v najrazličnejših noro kričečih barvah. V resnici se take kopalke kar dobro prodajajo, če ne za druge namene, jih ljudje kupujejo kot nekoliko nagajiva darila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *