Terasa brez tende je neuporabna

Tudi vi radi poletne dneve preživljate na prostem? Pričnete dan z jutranjo kavico na terasi, opoldne na njej postrežete s kosilom, popoldne sprejmete obiske, zvečer pa prižgete svečko in klepetate s partnerjem oziroma partnerico? Da bi bilo to mogoče, je treba poskrbeti, da bo na terasi tudi ob najbolj sončnih dneh dovolj sence, kar vam lahko zagotovijo tende – Tehrol.

Osnovne tende so precej enostavne za montažo, saj je potrebno na zid namestiti zgolj nosilce, na katere potem namestimo tendo, ki se razvije s pomočjo navijanja in odvijanja s palico, pozimi pa jo lahko tudi snamemo in shranimo v suhem prostoru, da se tkanina ne uničuje. Prav tako je to enkratna priložnost, da tkanino operemo in očistimo, da je lahko za naslednje leto spravimo čisto.

Tende so bile nekoč na voljo zgolj v enotni bež barvi, nato so prišle v »modo« črtaste, sedaj pa lahko izbirate med obilico barv in tudi obilico vzorcev, tako da so tende lahko v stilu, ki se poda k vašemu domu.

Prav tako niste več omejeni z ročnim razvijanjem in spravljanjem, saj se lahko odločite za tendo, ki jo poganja majhen elektro motor, torej je razvijanje povsem enostavno – treba je zgolj pritisniti na gumb ali, še bolje, uporabiti daljinski upravljalnik.

Sodobne tende zagotavljajo, da je poletno preživljanje dni na terasi oziroma na balkonu znosno in je sence vedno ravno prav, saj si lahko njeno površino prilagajamo, prav tako pase je možno odločiti za kombinacijo tende z nekoliko na večje zastavljenim sistemom, kjer lahko z dobrim ogrodjem in bočnimi dvižnimi tendami zagradimo tudi stranice.Odlični proizvajalci takšnih tend in vseh vrst senčil pri nas so Izdelovalci senčil Tehrol d.o.o. Tovrstne tende za domačo uporabo sicer niso toliko razširjene, se jih pa radi poslužujejo razni zimski lokali, ki z njihovo pomočjo poskrbijo, da je njihov vrt v zimskem času delno zaprt, kar gostom omogoča nekoliko prijetnejše kajenje, še zlasti, če so na takšnem vrtu pod streho postavljeni tudi električni grelci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *