Tablični računalniki številka 1

So tudi vas že očarali tablični računalniki, ki v zadnjem času postajajo pravi hit? Priročni in enostavni za uporabo, predvsem pa lahki za morebitno prenašanje – vse to je tisto, zaradi česar postajo vse bolj priljubljeni tako pri nas kot drugje po svetu.

Funkcionalnost in prilagodljivost

Tablični računalniki se danes uporabljajo za različne namene, zato je njihova funkcionalnost pravzaprav neomejena. Uporabljajo se lahko za:

 • gledanje filmov
 • branje pdf-jev
 • branje elektronskih knjig
 • poslušanje glasbe in avdio knjig
 • brskanje po speltu
 • spremljanje novosti na družbenih omrežjih
 • fotografiranje in snemanje
 • druge funkcije

Izberite pravega zase!

Različni tablični in drugi računalniki nekaterim ljudem ustrezajo bolj, drugim manj. A ker je izbira velika, boste lahko med njimi računalnik zase našli tudi vi! Pomembno je le, da ne kupujete na pamet, ampak pred samim nakupom razmislite:

 1. Kakšen računalnik sploh potrebujem in ali je tablični računalnik prava izbira zame?
 2. Za kakšen namen bom računalnik uporabljal?
 3. Katere funkcionalnosti mora imeti računalnik?
 4. Kako pomembno mi je, da računalnik hitro deluje?
 5. Kako pomembna mi je teža računalnika in ali ga nameravam prenašati s sabo?
 6. Koliko denarja nameravam odšteti za nakup računalnika?
 7. Bo to moj edini računalnik ali imam doma še kakšnega?

Vse to so vprašanja, na katera si morate odgovoriti pred nakupom računalnika, pa naj si bo to tablični ali kakšen drug. Če ste prepričani, da je prav tablica tisto, kar potrebujete, potem je čas za primerjavo različnih izdelkov v določenem cenovnem razredu ter za to, da dobro preverite vse funkcionalnosti, ki jih določen izdelek ponuja.

Pri tablicah je vsekakor poleg teže pomembna tudi baterija, saj je od nje odvisna nemotena uporaba. Zato je treba pred nakupom obvezno preveriti, kakšna je in koliko ur uporabe zdrži, preden jo je treba spet napolniti.

Tablični računalnik je odlična izbira za vse, ki ste radi mobilni in bi radi imeli dostop do spleta omogočen skoraj kjerkoli. Če ste navajeni za brskanje po spletu in še kaj drugega uporabljati mobilni telefon, pri katerem vas moti le premajhen zaslon, potem je tablica zagotovo več kot prava izbira za vas in boste z njo vsekakor več kot zadovoljni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *