Spletno gostovanje po ugodni ceni

Gostovanje spletnih strani je storitev, ki omogoča objavo spletnih strani na internetu. Ponudnik storitev spletno stran naloži na svoj server, s katerega je dostopna obiskovalcem. Pomembno je, da zagotavlja nemoteno delovanje strani ter varovanje vseh podatkov. Prav tako mora nuditi podporo v primeru težav, ki pa mora biti hitro dostopna in zanesljiva.

Ponudniki spletnih gostovanj

Na spletu lahko najdete vrsto različnih ponudnikov spletnih gostovanj, kot npr Prasicek.si . Poleg osnovnega gostovanja vaše spletne strani ponujajo različne dodatke. Od izbire ponudnika je odvisna ne le obiskanost, temveč tudi druge lastnosti vaše spletne strani, ki so pomembne za njeno delovanje.

Za vašo spletno stran le najboljše

Obiščite nas na prasicek.si, kjer boste našli ponudbo, ki se ji ne boste mogli upreti. Po odlični ceni vam ponujamo gostovanje za vaše spletne strani. Prav tako pa lahko pri nas registrirate željeno domeno z domenskimi končnicami posameznih držav. Na voljo vam je več različnih paketov, primernih prav za vsako spletno stran. Ponujamo vam 30 dnevno garancijo in vam v primeru nezadovoljstva povrnemo vaš denar. Na voljo vam je tudi brezplačna preselitev vaše spletne strani od drugega ponudnika k nam.

Zanesljivost in varnost na dosegu roke

Naši strežniki se nahajajo v Sloveniji. S tem vam nudimo odlično dostopnost ter hitro nalaganje vaše spletne strani. Ukrepi, ki jih zagotavljamo, skrbijo za nemoteno delovanje vaše spletne strane. Urejen imamo namreč varovan prostor, v katerem se nahajajo strežniki. Prostor je klimatiziran, na strežnikih, ki imajo urejeno neprekinjeno delovanje, so nameščeni protivirusni programi. Za še večjo varnost v primeru težav pa poskrbimo za dnevno varnostno arhiviranje podatkov.

Paketi gostovanja

Vsak paket gostovanja vključuje lastno e-pošto. Paketi vključujejo tudi možnost enostavne uporabe preko 120 najpogosteje uporabljanih aplikacij, ki vam olajšajo postavitev spletne strani. Ponujamo vam pakete za manjše strani, pa tudi pakete za večje strani ali za večje portale. Ob nakupu gostovanja za daljše obdobje vam ponujamo popuste v višini tudi do 65%. Prepričajte se o super ponidbi na prasicek.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *