ROČNA MASAŽA IN POZITIVNA ENERGIJA

Masirati pomeni gladiti z roko. Bistvo masaže je dotik. Zelo malo je priložnosti, ko se smemo ljudje dotikati po mili volji, ne da bi pomislili na seksualnost. Masaža odpravlja tabuje, povezane z dotikanjem.

MASAŽA NA TELESNI RAVNI sprošča in krepi mišice, pospešuje venski pretok krvi, zvišuje raven hemoglobina, spodbuja pretok limfe, razteza vezivno tkivo sklepov, učinkuje pa tudi na energijska središča in s tem krepi vitalnost in zdravje.

MASAŽA NA DUŠEVNI RAVNI odpravlja stres in napetost, izboljša počutje in razveseljuje. Sprosti lahko tudi precejšen del pozitivne energije, ki je nujno potrebna za življenje in delo.

Obstajajo več oblik masaže, ki se med seboj razlikujejo po tehniki in načinu polaganja rok. Po uporabni vrednosti ali po kraju, iz katerega izhajajo.

V masažnem studiu www.aquariusstudio.si in www.masazaljubljana.si na Kotnikovi 30 v Ljubljani izvajamo in priporočamo različne vrste masaž kot so:

AROMSKA TERAPIJA (masaža z eteričnimi olji), z njo lažje premagujemo stres in si utrjujemo zdravje.

SHIATSU MASAŽA, močno pritiskanje na kožo na natančno določenih točkah, z njo zdravimo različne bolezni.

REFLEKSOLOGIJA, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na točno določeno točko na stopalih in da se s pritiskanjem na te točke lahko sprostimo in zdravimo različne bolezni.

RELAKSACIJSKA MASAŽA, za ženske pa bo posebej razveseljivo dejstvo, da smo v www.aquariusstudio.si in www.masazaljubljana.si razvili posebno tehniko za odpravljanje celulita.

ANTICELULITNO MASAŽA, ki je resnično učinkovita si lahko v salonu privoščite tudi nego in masažo obraza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *