Organizacija poslovnih dogodkov

V kolikor poznate poslovni svet, vam je verjetno jasno, da brez poslovnih dogodkov ne gre. Poslovni dogodki so pomembni predvsem zaradi mreženja, socialni kapital pa je eden izmed najpomembnejših kapitalov, kar jih lahko imate, saj iz njega sledijo vsi ostali. Ni vas potrebno prepričevati, o pomembnosti poslovnih dogodkov čivkajo že ptički na veji, toda kdo v poslovnem svetu ima čas za kaj takega, pa ne samo čas, tudi znanje, organizacija poslovnih dogodkov ni mačji kašelj. Srečanje in konference, sprejemi in predstavitve, promocije in sejmi, stiki z javnostjo, novinarske konference, team building in še in še. Vsaka od naštetih prireditev ima svoje značilnosti in zakonitosti, za katere je najboljše, da se jih loti strokovnjak, saj bodo koristne samo, če bodo izpeljane brezhibno. Če se jih loti oseba, ki ne ve kaj dela, vam lahko ugled celo pokvari.

Eventico je skupina mladih strokovnjakov, ki so polni znanja, entuziastični, iznajdljivi in originalni. Nudijo organizacijo dogodkov na ključ, kar pomeni, da poskrbijo za čisto vse, vi se morate samo pojaviti na dogodku in opraviti delo, ki ga vi najbolje obvladate, ostalo pa prepustite njim.

Recimo novinarsko konferenco, ki lahko vaš dober glas ponese po celem svetu. Prav tako mediji, komuniciranje z javnostjo zahteva veliko znanja in sodelovanja in je ključni element za uspeh vašega podjetja. Vas muči recesija, naj vas ne zaziblje v globok spanec, organizirajte konferenco! Eventico bo poskrbel za najem dvorane, pogostitev, program, letalske karte, rezervacijo sob, tisk vabil in informativnega gradiva. Povežite se s strokovnjaki in skupaj poiščite rešitev za izhod iz krize! Organizirajo lahko tudi vašo predstavitev na sejmu, pokličite jih za pomoč in svetovanje, da boste od sejma iztržili kar največ.

Morda pa prav odlične poslujete in bi radi organizirali slavnostno prireditev na kateri bi podelili nekaj nagrad za najuspešnejše sodelavce. Izbrali bodo lokacijo, natisnili in razposlali vabila, ustvarili pravo scenografijo, in če potrebujete pomoč pri nagovoru, poskrbeli tudi za to. Za še boljše sodelovanje v vašem timu, lahko organizirajo tudi motivacijski team building, ki je lahko športni, zabavni, okusni ali adventuristični. Lahko pa organizirajo le preprost piknik ali novoletno zabavo. Ničesar ne jemljejo z levo roko in nič jim ni pretežko ali prelahko, vsakemu dogodku posvetijo vso svojo energijo, saj so profesionalni organizatorji dogodkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *