Notranja vrata po meri in tipska notranja vrata

Notranja vrata niso ravno stvar, o kateri bi razglabljali na dnevni ravni a vsekakor so zelo pomemben predmet v našem stanovanju. Vhodna vrata skrbijo za varnost našega doma, notranja vrata pa skrbijo, da imamo v prostorih zasebnost, v njih pa zadržujejo tudi temperaturo. Ko se odločate za nakup vrat, pa naj bodo to notranja ali pa zunanja vrata, se lahko odločite za katera izmed tipskih vrat, lahko pa naročite tudi vrata izdelana po meri.

Notranja vrata po meri so zagotovo dražja od tipskih, a vsekakor ne toliko, da nebi razmišljali o njih. Tu naj omenim samo to, da imajo izdelki izdelani po meri veliko daljšo življenjsko dobo, svojo funkcijo pa opravljajo tudi veliko bolj kvalitetno, kar je pri vratih zelo pomembno saj jih večkrat na dan odpiramo in zapiramo, nič pa ni bolj nadležnega, kot vrata, ki se ne odpirajo tako, kot bi se morala.

Notranja vrata izdelana po meri imajo od tipskih ogromno prednost. Izbirate lahko prav vse komponente od tipa lesa in njegove obdelave, do dodatkov kot so posebne kljuke, skrita nasadila, način odpiranja in še marsikaj. Les lahko kombinirate z drugimi elementi kot so aluminij ali steklo, tako, da lahko dizajn prilagodite svojim potrebam. O ceniku notranjih vrat bi težko govorili, saj ima vsak obrtnik postavljene svoje cene, pa tudi izdelava produktov po meri je kar precej širok pojem. Cena je odvisna od številnih dejavnikov, zato vam cene ne morem predpostaviti. Lahko se odločite za različne tipe lesa, od katerih so nekateri dražji, nekateri pa cenejši, cena pa je v veliki meri odvisna tudi od dodatkov na vratih. Vsekakor pa boste za ceno najlažje zvedeli tako, da pokličete katerega izmed obrtnikov, ki se ukvarja z izdelavo notranjih vrat po meri. V Sloveniji teh obrtnikov ne manjka, zato boste zagotovo našli kaj zase.

Pri teh obrtnikih lahko naročite tudi tipska notranja vrata, ki pa so zelo ugodna, a še vedno bolj kvalitetna od tistih, ki jih lahko kupite v trgovskih centrih. Le ste našli nekaj različnih obrtnikov, vam svetujem, da si ogledate njihove galerije ter si izberete izdelke, ki so vam všeč, nato pa jih pokličete, da vam bodo podali notranja vrata cenik, saj so lahko cene pri številnih obrtnikih precej različne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *