Kako se lotiti erotične masaže?

erotična masažaVčasih seks ni mogoč, obstaja veliko razlogov, ko se moramo enostavno znajti drugače. Takrat je najboljša rešitev erotična masaža. Predstavlja varno alternativo, hkrati pa je lahko tudi odlična predigra, če se vam ni potrebno odpovedati spolnim odnosom. Vsekakor odlična popestritev in odličen način zbliževanja med partnerjema. Zato je priporočamo tudi vsem, ki ste šele na začetku zveze in ne želite takoj skočiti med rjuhe ali pa vsem, ki vam je spolnost postala že rutina in se vedno začne in konča enako.

Najpomembnejši del erotične masaže je ambient. Nikar se je ne lotevajte v sobi, ki je popolnoma osvetljene, zato je prvi korak zatemnitev sobe. Erotične masaže se prav tako ne želite lotevati v popolni temi, zato le prižgite nekaj sveč. Poskrbite, da vas nihče ne bo zmotil, zato ugasnite telefon. Poskrbite, da boste popolnoma pripravljeni in ne boste prekinjali masaže, ker vam bo zmanjkalo masažnega olja in boste morali iskati novega ali kaj podobnega. Masažo lahko popestrite tudi s spolnimi igračkami zato bodite prepričani, da jih boste imeli na dosegu roke.

Masažo lahko začnete z vročo prho ali kopeljo, ki vas bo očistila in sprostila in zmehčala vaše mišice. Prav tako bo obema masaža bolj prijetna, če bosta čista in ne bo nikakršnih zadreg. Pred začetkom masaže bodita oba popolnoma gola. Partner/ka naj se uleže na trebuh, vi pa jo/ga začnite nežno in počasi božati po vsem telesu. Nato si na roke kanite kapljico olja in ga ogrejte med dlanmi. Olje počasi razmažite po celem telesu. Ko je partner/ka naoljen, lahko začnete z masažo in gnetenjem. Odločite se, ali boste začeli pri stopalih ali pri ramenih in se potem počasi premikajte navzgor ali navzdol. Nikar ne začnite pri spolovilih! Počasi, najprej se oba ogrejta.

Ko ste obdelali zadnji del, naj se partner obrne. Spredaj se posvetite predvsem prsnim bradavicam. Masaži trebuha pa se raje izognite. Če opazite, da je partner/ka sproščena in bi si želel/a še več, lahko počasi začnete masirati še spolne organe. Poudarek je na počasi, nikamor se vam ne mudi. Potem pa se prepustite in naj vas vodi, kamorkoli oba želita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *