Kako preprečiti praske na zaslonu telefona?

Pametni telefoni, kot je na primer tudi pametni telefon Samsung Galaxy s7 Edge, imajo velike ekrane oziroma zaslone, ki zajemajo skoraj celoten telefon, kar je zelo praktično za uporabo, vendar pa je problem v tem, da se tako velik zaslon lahko tudi precej hitro poškoduje. Takšni zasloni so namreč precej občutljivi na različne poškodbe. Če imate tak telefon, zato potrebujete zaščitno steklo za Samsung Galaxy S7 Edge, saj boste tako preprečili poškodbe oziroma telefon zavarovali pred njimi.

 

Veliko lastnikov pametnih telefonov se za nakup takšnega stekla odloči šele, ko se na zaslonu pojavijo prve praske ali druge poškodbe oziroma takrat, ko zaslon poči ali se razbije. Ja, žal se tudi to dogaja – če vprašate malce naokrog, boste videli, da je to žal celo precej pogosta poškodba in tisto, zaradi česar imajo servisi celo največ dela.

 

Zato velja biti pri tem previden in svoj zaslon telefona zaščititi takrat, ko je še cel, brez kakršnih koli poškodb. Najbolje kar takrat, ko kupimo nov telefon, saj se nam tako ne bo moglo zgoditi, da bi zaslon poškodovali, saj bo ta zaščiten s steklom.

 

Ne glede na to, koliko boste odšteli za vaš telefon in ali bo to Samsung Galaxy s7 Edge ali pa kak drug telefon, vam je verjetno pomembno, da ga boste lahko nemoteno uporabljali in da z njim ne boste imeli nobenih težav. Zato je prav, da poskrbite za to tako, da telefon pravočasno zaščitite s primernim steklom zanj.

 

Seveda lahko poleg tega uporabite tudi različne žepke in etuije, v katerega boste pospravljali vaš pametni telefon, kadar ga ne boste uporabljali, a takšni žepki zaslona ne zaščitijo povsem, saj lahko tudi vanje vdre kakšen droben kamenček iz vaše torbe ali žepa ter povzroči odrgnino, za katero ne boste vedeli, kako je nastala, zagotovo pa vas bo motila.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *