Bioresonanca v Sloveniji

Bioresonanca je tudi pri nas vedno bolj poznana. V Sloveniji ima že kar dolgoletno tradicijo, saj se nekateri terapevti z njo ukvarjajo že precej let. Kljub temu pa je še vedno veliko ljudi, ki o njej ne vedo prav veliko. Če ste med njimi tudi vi, boste osnovne informacije o tej dopolnilni terapiji za odpravljanje različnih težav izvedeli v pričujočem članku.

Odpravimo neravnovesje v telesu

Bioresonanca je namenjena odpravljanju kakršnih koli neravnovesij v telesu, ne glede na to, iz kakšnega vzroka nastanejo – bolezni, stresa, različnih psihičnih in fizičnih obremenitev, travm, težkih dogodkov itd. Vzrokov za neravnovesja je namreč lahko veliko, kar se verjetno zaveda vsak od nas – v življenju se moramo namreč soočati z zelo različnimi in marsikdaj tudi težkimi situacijami, kar se vsekakor pozna tudi na našem telesu. Tega se je pomembno zavedati ter se nenehno truditi za to, da dosežemo čim večje ravnovesje v svojem telesu – tako se bomo zagotovo bolje počutili in bomo bolj zdravi.

Kako se spopasti z alergijami?

Bioresonanca je v Sloveniji najbolj znana tistim, ki imajo težave z alergijami ali pa so se s takšnimi težavami soočali njihovi bližnji. Alergije namreč predstavljajo eno od težav, ki jo je težko premagati. Pri hudih oblikah alergije si lahko pomagamo z dietami in izogibanju alergenom, različnimi zdravili, ki nam jih predpiše zdravnik, pa tudi različnimi terapijami, ki nam jih ta predlaga.

Med dopolnilnimi terapijami, za katere se največkrat odločajo tisti, ki imajo tako hude težave z alergijami, da ne vedo več, kaj narediti, ali pa so te težave zelo dolgotrajne, pa je prav bioresonanca. Če imate tudi vi sami takšne težave, se vam jo morda splača preizkusiti.

bioresonanca

Simptomi kroničnih bolezni

Pri kroničnih boleznih velikokrat ni moč odpraviti vzroka, lahko le lajšamo simptome. Pri tem uradna medicina uporablja različna zdravila in metode, od masaž do marsičesa drugega. Pri lajšanju nekaterih simptomov kroničnih bolezni pa lahko pomaga tudi bioresonanca. Za lajšanje takšnih simptomov jo uporablja mnogo kroničnih bolnikov in morda lahko pomaga tudi vam.