Ametist

Ste po horoskopu tehtnica, kozorog, škorpijon ali vodnar? Mogoče pa poznate nekoga v tem znamenju in iščete ustrezno darilo zanj? Kaj pa, če si ali mu privoščite odlično verižico s kamnom, ki ustreza tem znakom. Ta kamen je ametist.

Vemo, da horoskopska znamenja vplivajo na nas in na naš značaj. Tudi na določene življenjske pojave v našem življenju. Da so lastnosti, ki nas označujejo. In še veliko drugih, zaradi katerih je določen horoskopski znak.

Ali veste, da vsako znamenje ima drag kamen, ki je značilen za določeno znamenje. Da je dobro, da ta kamen imamo vselej s seboj in, da lahko dobrodejno vpliva na nas. In super je, če je ta obliki nakita. Recimo, verižica z ustreznim kamnom, katero nosimo vedno in povsod s seboj. In, da ta kamen lahko močno vpliva na naše razpoloženje. Da je enostavno neverjetno, da ti kamni imajo izredno moč.

Ametist je kamen, ki ima tudi nekaj drugih pozitivnih učinkov in sicer, da odlično vpliva na glavobole. Vemo, kako naporni so lahko ti in, kako težko se jih znebimo. In, da lahko en sam kamen vpliva na boljše počutje? Lahko. Tako so lahko glavoboli in migrene preteklost. Prav tako pomaga doseči ravnovesje z umom, srcem in dušo. Če ga pa boste postavili v spalnico, pa bo pomagal, da se boste spomnili svojih sanj. Saj smo vsi že sanjali in vemo, da ni prijetno, ko se zjutraj prebudimo in se želimo spomniti, kaj smo sanjali, pa nam sanje preprosto uidejo. Nekoč so ga v Rimu uporabljali proti pijanosti in je tako kamen treznosti. Zdravi tudi agresivnost. Našteli smo le nekaj pozitivnih lastnosti kamna, ki je naravnost enkraten in četudi se nam morebiti zdi neverjetno, da lahko en kamen tako dobro vpliva na nas, je to sedaj mogoče. Kamne so uporabljali že v preteklosti in so tako v rabi še danes. Privoščimo sebi ali svojim ljubim odlično darilo, brez katerega več ne bomo želeli oditi nikamor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *